במוצב עמק הסיליקון שלה, מיקרוסופט מעמידה את הפארק בפארק משרדים

למתחם יש גג מגורים של שלושה דונם, מיחזור מי גשמים וחלונות שנפתחים למעשה.

במתחם המשרדים של מיקרוסופט עמק הסיליקון, כל שולחן נמצא לא יותר מ -25 מטרים מהטבע. כמה עובדים עשויים ללכת כמה מטרים כדי לצאת מהדלת לחצר; אחרים עשויים לצאת אל גג מגורים בן שלושה דונם נטוע פרחים מקומיים שנועדו להחזיר פרפרים ויונקי הדבש שנמצאו פעם יותר באזור.



זוהי אחת הדרכים שבהן הקמפוס - פעם קבוצה אופיינית למדי של מבני תאגיד במאונטיין וויו, קליפורניה - תוכנן מחדש הן לבריאות יותר עבור העובדים והן לטובת הסביבה הסובבת. הכל באתר קשור זה לזה, אומר סם נונס, שותף מייסד ב- WRNS Studio, חברת העיצוב שדמיינה מחדש את המשרדים. אנשים, מים, אנרגיה, מערכת אקולוגית, הכל מתאחד ומעצים את הטוב ביותר מכל השיקולים האלה.

[צילום: ברוס דמונטה, באדיבות WRNS Studio]



זמן ריבוע ערב השנה החדשה שידור חי
החלל נועד להכיל מקום ל -40% יותר עובדים - יותר מ -2,000 איש - ולהכפיל את כמות הגינון בנכס, אך להשתמש בכמעט 60% פחות מים. גשם היורד על מדרכות או הגג המכוסה בצמחים זורם לאחסון במיכלים לשימוש מאוחר יותר או מסונן דרך תעלות ביוס, תעלות צמחיות המנקות את המים לפני שהם חוזרים לנחל סמוך. (האזור הסמוך לנחל ניטע גם בעצי אלון וירק יליד אחר.) מים המשמשים בכיורים, מקלחות ושירותים מטופלים לשימוש חוזר. נכון לעכשיו, כל המים בשימוש חוזר מגיעים לשימושים שאינם לשתייה כמו השקיה ושטיפת אסלות, אך המערכת מוגדרת כך שניתן יהיה להשתמש בה מאוחר יותר אם החוקים המקומיים יאפשרו בסופו של דבר טיפול באתר ושימוש חוזר במים לשתייה.

מוכן להרכיב יצרני רהיטים



שניים מהבניינים המקוריים באתר נשמרו, אך מוקפים כעת בבניין מסיבי העשוי עץ צלב. העץ הגיע מעצים חולים וגוססים בצפון מערב האוקיינוס ​​השקט שהיוו סכנת שריפה ושצריך להסיר אותם גם כדי לסייע בהאטת התפשטות החיפושיות המורקות יערות; שימוש בעץ עזר להוריד את טביעת הרגל הפחמנית של הבנייה.

[צילום: ברוס דמונטה, באדיבות WRNS Studio]

ניתן לפתוח חלונות ליד שולחנות עבודה, בניגוד לאלה שבבנייני משרדים ישנים יותר, הן כדי לחסוך באנרגיה והן כדי שהעובדים יוכלו להרגיש בנוח יותר; עובדים יכולים גם להפעיל מאווררי תקרה. מיכלי אחסון אנרגיה תרמית בחניון מאפשרים לבניין לשלוף חשמל מהרשת כשהביקוש הוא הנמוך ביותר בשעות היום המוקדמות, ולאחר מכן לאחסן אותו לשימוש מאוחר יותר בשעות השיא. בדומה למשרדי מיקרוסופט אחרים, החברה משלמת כדי לכסות את כל צריכת החשמל שלה באנרגיה מתחדשת; לחברה היו גם פאנלים סולאריים באתר ב- Mountain View מאז 2006.



החלק הגדול ביותר בפליטות הנותרות של המשרד עשוי להיות הדרך שבה אנשים מגיעים לעבודה: למרות שהחברה עדיין מעודדת עבודה מרחוק בגלל המגיפה, כאשר אנשים חוזרים בסופו של דבר למשרד, רובם ינהגו. זאת למרות שלב עמק הסיליקון שטוח, בניגוד לסן פרנסיסקו הררית, ומזג האוויר שטוף שמש רוב השנה, מה שהופך אותו לאידיאלי לרכיבה על אופניים. שביל אופניים עובר ליד הנחל שליד הקמפוס של מיקרוסופט, אך האתגר של נוסעים רבים הוא שאר האזור הממוקד ברכב; לפני שש שנים, Google החלה לתמוך ברשת של מסלולי אופניים מקיפים באזור כדי לסייע בהורדת טביעת הרגל הפחמנית שלה.

גם העיר של Mountain View רוצה להגדיל את הנסיעה באופניים למרות שההתקדמות איטית. במשרד המשופץ של מיקרוסופט יש 70 מטענים לרכב חשמלי, ויש מקום להוסיף עוד, אם כי אם כל עובד יגיע ברכב חשמלי, זה לא יעזור לעומסי התנועה באזור המפרץ. עבור מיקרוסופט, ומעסיקים גדולים אחרים באזור, תשובה טובה יותר עשויה להיות לאפשר לאנשים רבים יותר לעבוד מרחוק באופן קבוע - ולהשים משקל רב יותר מאחורי תשתית אופניים טובה יותר.

איך לגרום לעצמך לעשות משהו